Solutia unui consilier local pentru problema deszapezirii

Solutia unui consilier local pentru problema deszapezirii

Solutia unui consilier local pentru problema deszapezirii

gligan-2Consilierul local Gheorghe Gligan vine cu o solutie proprie pentru rezolvarea deszapezirii din Baia Mare.

Inca din 3 decembrie, acesta propunea achizitia de catre municipalitate a 10 utilaje care ar putea fi folosite inclusiv vara la spatii verzi.

“Alaturi de colegii consilieri din PSD am propus in repetate randuri sa se achizitioneze 10 utilaje de deszapezire de catre primaria Baia Mare. Aceste utilaje vara ar putea fi folosite la spatii verzi, iar iarna la deszapezire, rata de leasing si cheltuielile de intretinere si functionare ar fi mai mici decat platile lunare in cazul contractelor cu firme din domeniu.

Am crea si cateva zeci de locuri de munca si nu am mai avea probleme ca cele de acum. Voi mai insista alaturi de colegii mei asupra acestui subiect si in zilele care urmeaza si speram sa-i convingem si pe colegii din Coalitia Pentru Baia Mare si PNL sa fie de acord macar odata cu ceva bun pentru baimareni”, a spus Gligan intr-o postare pe Facebook.

Consilierul local mai sustine ca astfel n-ar mai exista loc nici de spaga.

“Mai mult, in cazul unui serviciu propriu de deszapezire si intretinere a spatiilor verzi nu mai exista nici loc de obisnuita… spaga. Daca propunerea noastra era acceptata de la inceput, astazi situatia deszapezirii era rezolvata, deoarece aceste costuri puteau fi platite in rate lunare, astfel ca desi are datorii, primaria Baia Mare isi permitea aceste plati”, a adaugat Gheorghe Gligan.

Vlad HERMAN

Comments