Sportivii de elita ai Maramuresului au fost premiati de Consiliul Judetean (FOTO)

Sportivii de elita ai Maramuresului au fost premiati de Consiliul Judetean (FOTO)

Sportivii de elita ai Maramuresului au fost premiati de Consiliul Judetean (FOTO)

premiere-sportivi-1Repetand traditia frumoasa a fiecarui final de an, vineri, 23 decembrie 2016, in holul Palatului Administrativ din Baia Mare, 76 de sportivi si 23 de antrenori ai cluburilor sportive din Maramures au fost premiati de Consiliul Judetean Maramures. Premiile au fost inmanate de executivul Consiliului Judetean, presedinte Gabriel Zetea si cei doi vicepresedinti, Ioan Doru Dancus si Lucian Morar, precum si de reprezentantii Comisiei pentru activitati de turism, tineret si sport: consilierii judeteni Cosmin Drulea, Liliana Moga si Marinel Kovacs.

Suma totala alocata pentru premierea performerilor a fost de 50.000 de lei. Seful administratiei judetene, Gabriel Zetea a dorit sa multumeasca tuturor sportivilor, dar si antrenorilor care i-au pregatit, pentru faptul ca au dus numele Maramuresului in competitiile cele mai importante la nivel national si international si sa ii asigure de intreaga colaborare si sustinere d a institutiei judetene si pe viitor.

”Premiem, azi, performanta in domeniul sportului si avem alaturi de noi elitele judetului in acest domeniu. A mai trecut un an cu performante sportive laudabile si incercam si acum, la fel ca de fiecare data, sa ne aratam multumirea fata de cei care reprezinta Maramuresul in forurile cele mai inalte.

Sustinem sportul pe parcursul intregului an si finantam cluburile sportive, insa ne bucuram cand, la finalul fiecarui an, putem sa recompensam performantele sportivilor nostri si sa ne aratam recunostinta fata de antrenorii care i-au pregatit.

Dorim sa va multumim pentru toata munca depusa peste an, sa va felicitam pentru performantele laudabile obtinute in competitiile nationale si internationale si sa va oferim, in semn de apreciere, o diploma de merit, o floare si un bonus financiar care sa va faca sarbatorile mai frumoase. Alaturi de colegii mei din Consiliul Judetean Maramures, va dorim tuturor Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Sportivilor si antrenorilor s-a adresat, apoi, presedintele Comisiei pentru activitati de turism, tineret si sport, Cosmin Drulea, care a aratat ca aceste sume de bani nu exprima valoarea reala a sportivilor, dar este de apreciat faptul ca, an de an, Consiliul Judetean face acest efort financiar, dovedindu-se cu adevarat un partener onest al sportivilor din Maramures. ”Am incredere in voi si cred ca, si pe viitor, veti fi ambasadorul numarul 1 al Maramuresului in tara si dincolo de hotare”, a declarat consilierul judetean Cosmin Drulea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

premiere-sportivi-3

premiere-sportivi-2

Comments