STEAUA ROMANIEI – Ilie Nastase, decorat de ziua lui de presedintele Iohannis

STEAUA ROMANIEI – Ilie Nastase, decorat de ziua lui de presedintele Iohannis

STEAUA ROMÂNIEI Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat marţi pe Ilie Năstase cu cea mai mare distincţie, Ordinul “Steaua României” şi a declarat că acesta este un simbol al tenisului şi al României, amintind că, atunci când juca, era zi de sărbătoare.

STEAUA ROMÂNIEI “Pentru generaţia mea, aţi fost un sportiv de vis. Deşi nu aveam la dispoziţie mijloacele media de astăzi, când juca Ilie, era sărbătoare.

Ne adunam cu toţii în faţa unui televizor ori deschideam aparatele de radio pentru a admira şi asculta spectacolul pe care îl creaţi pe teren. Atunci, uitam cu desăvârşire de toate nedreptăţile acelor ani şi mulţi visam să ajungem ca dumneavoastră. Aţi fost cu siguranţă idolul unei generaţii”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Şeful statului a adăugat că speră ca modelul său să inspire tinerele generaţii de sportivi.

“Atunci uitam cu desăvârşire de toate nedreptăţile acelor ani şi mulţi visam să ajungem ca dvs. Aţi fost idolul unei generaţii”, a mai declarat Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Comments