Sunt considerate "super alimente pentru sanatate". Intaresc inima si lupta impotriva inflamatiilor d...

Fructele uscate din categoria oleaginoase, precum nucile, fisticul, migdalele, arahidele, alunele sau caju, sunt o sursa bogata de nutriente, ele contin multe minerale si vitamine. Daca nu le consumi regulat, ar fi indicat sa le introduci in dieta ta zilnica. Iata de ce.

Postul intermitent mai puternic decat orice medicament. Ce beneficii are si cum trebuie tinutNucile

Sunt foarte bogate in acid alfa-linoleic, acizi grasi omega 3, proteine, fibre, magneziu si fosfor. Nucile sunt cunoscute pentru proprietatile lor anti-inflamatorii. De asemenea, nucile sunt un super aliment pentru inima si ajuta la mentinerea unei greutati corporale corespunzatoare.

Fisticul

Fisticul este renumit deoarece contine cel mai mic numar de calorii si grasimi dintre toate aceste fructe. Este o bogata sursa de vitamina B6, mangan si cupru si ajuta la imbunatatirea sanatatii inimii.

Fructul care poate distruge 12 tipuri de cancer. Cu ce ingredient din bucatarie trebuie combinat pentru a obtine reteta perfectaMigdalele

Migdalele sunt adevarate pachete cu calciu, ele contin cea mai mare cantitate de calciu dintre toate fructele uscate. De asemenea, mai contin, proteine, fibre, vitamina E, cupru si magneziu. Acestea lupta impotriva inflamatiilor, ajuta la mentinerea unei greutati normale a corpului si imbunatatesc sanatatea inimii.

Comments