SUPERLIGA DE RUGBY Zimbrii baimareni joaca

SUPERLIGA DE RUGBY – Zimbrii baimareni joaca ultima etapa a turului

SUPERLIGA DE RUGBY  CSM Știința Baia Mare se pregătește de o nouă etapă în SuperLiga de rugby. La finalul acestei săptămâni, zimbrii vor susține în deplasare duelul cu C.S. Dinamo. Partida va avea loc duminică cu începere de la ora 16:00, pe Stadionul Florea Dumitrache din capitală. Înaintea partidei, CSM Știința Baia Mare ocupă poziția a treia în clasamentul provizoriu în timp ce Dinamo se afla pe locul patru.

La finalul acestei săptămâni sunt programate toate partidele care contează în cadrul celei de a șaptea etapă, ultima din turul SuperLigii de rugby.  Astfel, sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 11:00, Universitatea Cluj va primi vizita celor de la C.S.M.Olimpia București. În aceeași zi, de la ora 16:00, Clubul Sportiv Politehnica Iași se va duela pe teren propriu cu campioana en-titre Timișoara Saracens. În ultima etapă a turului SuperLigii de rugby, liderul clasamentului provizoriu este Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

Depinzând și de rezultatele înregistrate de Timișoara Saracens, zimbrii pot urca pe poziția a doua al clasamentului provizoriu al SuperLigii de rugby. Asta în cazul în care campioana en-titre va înregistra o înfrângere iar CSM Știința Baia Mare va aduce victoria în vestiar.

Returul SuperLigii de rugby este programat să înceapă sâmbătă, 18 martie 2017.

Simona Vasiac

Comments