SUPRAVIETUITOARE - A plutit in mare timp de 38 de ore pana a fost salvata

SUPRAVIETUITOARE - A plutit in mare timp de 38 de ore pana a fost salvata

www.huffingtonpost.com

SUPRAVIEȚUITOARE  O femeie de 31 de ani din China, care a căzut după un vas de croazieră a reușit să supraviețuiască în mod miraculos, după ce a stat în  largul mării timp de 38 de ore până au găsit-o niște pescari, informează BBC News.

Supraviețuitoare, pe nume Fan, se afla într-o croazieră de cinci zile pe Royal Caraibe de la Shanghai spre Coreea de Sud și Japonia. Miercuri noaptea, aceasta a ieșit pe punte să admire priveliștea, iar la un moment dat s-a aplecat prea mult pe peste balustrada punții și a căzut peste bord. Femeia de 1, 75 m înălțime a povestit că a căzut de pe a patra puntea, aceasta având înălțimea aproximativă a unei clădiri de șapte etaje, însă n-a suferit decât niște răni minore.

Fan a precizat că a strigat după ajutor, însă nu a auzit-o nimeni. Ea nu a avut de ce să se agațe după ce a căzut în apă și pur și simplu a plutit în marea partea a timpului. Deși, la un moment dat, s-a simțit epuizată, chinezoaica susține că a reușit oarecum să calce apa chiar și în timp ce moțăia, iar vineri dimineață când s-a trezit a văzut o barcă de pescari în apropiere, aceștia fiind cei care au salvat-o. Tânăra avea pe brațe mai multe bășici cauzate de înțepăturile meduzelor.

Părinții ei care se aflau pe vas cu ea, nu au observat că a dispărut decât câteva ore mai târziu, însă tatăl ei nu a crezut că fiica lui supraviețuiește după ce a stat în mare atâtea ore până nu i-a auzit vocea la telefon.

Cu toate acestea, povestea femeii a iscat numeroase controverse pe internet. Mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare nu cred povestea chinezoaice, fiind de părere că aceasta minte cu nerușinare pentru că nu ar fi putut să supraviețuiască atâtea ore în apă. „Nu a băut și nu a mâncat nimic timp de 38 de ore și a supraviețuit? Ce miracol”, a scris ironic un internaut. „Această poveste nu poate fi reală” sau „Ar trebui să participe la Olimpiadă”,  au scris și alții.

Sursă

Comments