SUPRAVIEtUITOR – Dupa 12 ore petrecute la morga (VIDEO)

SUPRAVIEtUITOR – Dupa 12 ore petrecute la morga (VIDEO)

foto sfatulparintilor.ro

SUPRAVIEŢUITOR. Puţin peste 800 de grame a avut la naştere un bebeluş care, în scurt timp, a fost declarat mort. Fetiţa a fost dusă la morgă, dar parinţii Analia şi Fabian Veron şi-au dorit foarte mult să o vadă pentru ultima oară.

SUPRAVIEŢUITOR. Au cerut să meargă la morgă, au deschis capacul sicriului şi, surpriză, bebeluşul a început să plângă, în ciuda celor 12 ore petrecute nesupravegheată la morgă, dintre care 10, la frigider.

După 12 ore de la naștere, argentinianca Analia Bouter a mers, împreună cu soțul ei, să recupereze trupul neînsuflețit al fetiței pe care o adusese pe lume cu trei luni înainte de termen.

Femeii i se spusese că nu s-a mai putut face nimic pentru copilul său și nu a fost lăsată de medici să-l vadă. Însă, odată ajuns la morgă, cuplul a descoperit că bebelușul său era, de fapt, viu.

Șocul celor doi a fost cu atât mai mare cu cât copilul se afla într-un sicriu al cărui capac fusese bătut în cuie. Consternarea părinților a fost repede înlocuită de furie. A

utoritățile fac acum cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de o asemenea greșeală de neiertat. Conform medicilor, starea de sănătate a bebelușului, născut în urmă cu o săptămână, este stabilă.

Analia şi Fabian, cei doi părinți, care au alți patru copii, au hotărât să o boteze pe micuța luptătoare cu numele Luz Milagros, care înseamnă ”Lumina Miracolului”.

Urmăreşte povestea emoţionantă aici.

Comments