Tensiuni in PNL la sedinta pentru comasarea alegerilor si liste comune cu PSD. Trei lideri de marca...

In cadrul unei sedinte tensionate a Partidului National Liberal (PNL), care a avut loc astazi, trei lideri importanti ai partidului au exprimat opozitia lor fata de propunerea de comasare a alegerilor si de formare a unor liste comune cu Partidul Social Democrat (PSD) la primul rand de alegeri. Printre acesti lideri se numara Ilie Bolojan, Robert Sighiartau si Cristian Buican, presedintele PNL Valcea.

Surse din cadrul sedintei au dezvaluit ca Cristian Buican ar fi afirmat: "Daca ne prostituam, sa ne prostituam total, inclusiv la alegerile locale". Aceasta declaratie a adaugat si mai multa tensiune unei dezbateri deja incarcate de conflicte in cadrul partidului.

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, a subliniat ca o astfel de alianta cu PSD ar putea afecta imaginea si credibilitatea PNL in ochii alegatorilor. Robert Sighiartau a spus ca este important sa se tina cont de valorile si principiile pe care PNL le promoveaza si sa nu se faca anumite compromisuri care ar putea afecta identitatea partidului.

Comments