TEORIA CONSPIRAtIEI – Apocalipsa vine pe 29 iulie

TEORIA CONSPIRAtIEI – Apocalipsa vine pe 29 iulie

TEORIA CONSPIRAŢIEI Apocalipsa vine pe 29 iulie, susțin adepții unei noi teorii a conspirației. Aceștia spun că vineri, 29 iulie, este ziua în care se vor inversa polii magnetici ai Terrei şi va avea loc a doua venire a lui Hristos pe Pământ.

TEORIA CONSPIRAŢIEI „Profeția” a fost prezentată de site-ul american End Times Prophecies, care a publicat un videoclip în care teoria este susținută de mai multe citate din Noul Testament și de avertismentele unor oameni de știință, care spun că se vor inversa polii magnetici și vor avea loc o serie de fenomene distrugătoare, scrie Adevărul.

Apocalipsa de pe 29 iulie este rezultatul unor versete biblice, corelate cu posibila inversare a polilor magnetici. „Apoi am văzut când a rupt al şaselea sigiliu: şi a fost un mare cutremur de pământ, soarele s-a făcut negru ca pânza de sac din păr, luna s-a făcut toată ca sângele şi stelele cerului au căzut pe pământ, ca atunci când smochinul scuturat de un vânt puternic lasă să-i cadă smochinele necoapte. Şi cerul s-a îndepărtat ca o carte făcută sul; şi fiecare munte şi insulă au fost mutate din locurile lor”, se arată în capitolul Revelaţia 6:12, care este invocat de adepţii Apocalipsei de vineri.

Ultima inversare a polilor magnetici s-a produs în urmă cu aproximativ 786.000 de ani, iar câmpul magnetic a fost instabil timp de aproximativ 6.000 de ani.

Scriitorul J.S. Helios susține însă că Apocalipsa vine în anul 2017. Într-un interviu publicat de „Jornal do Brasil”, citat de „The Epoch Times”, Helios explică faptul că a reinterpretat calculele fizicianului Isaac Newton, care spunea că Sfârșitul Lunii ar trebui să vină în anul 2060, și a constat că marele fizician a greșit.

„Într-unul dintre calculele sale a folosit o perioadă de 1290 ani, care este menționată în capitolul 12 din Daniel, începând cu anul 609 d.Hr. Cu toate acestea, nimic important nu s-a întâmplat în acel an, pentru a justifica că acesta este începutul profeției. Investigând Cartea lui Daniel (12:11-12), am descoperit că perioada profeției este de fapt 2625 ani (1290+1335), și că începutul profeției nu este 609 d.Hr., cum a crezut Newton, ci 609 î. Hr. Prin urmare, 2625 ani după 609 î.Hr. înseamnă anul 2017”.

sursa info

Comments