Testul Cerului. Ce imagine te atrage cel mai mult? Raspunsul iti dezvaluie aspecte ascunse despre re...

Cerul ofera o gama larga de imagini si de emotii. Poate ca gasim linistea intr-un cer senin si albastru, sau putem fi fascinati de frumusetea culorilor unui apus de soare. Fiecare dintre aceste imagini ne poate atrage intr-un fel sau altul, iar alegerile noastre pot dezvalui multe despre personalitatea noastra si relatiile cu cei din jurul nostru. "Testul Cerului" este un exercitiu interesant care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si sa avansam in calatoria noastra spre dezvoltare personala.

1: Cerul instelat

Esti perspicace si intotdeauna o companie placuta. Nu ai prejudecati si adori sa incalci regulile. Risti sa intri adesea in probleme din cauza ideilor tale adeseori neortodoxe. Te plictisesti repede si esti dispusa sa incerci lucruri noi.

2: Cerul senin

Esti relaxata si iti pastrezi calmul in absolut orice situatie. Nu iti place sa iti faci planuri ci, mai degraba, adori sa fii spontana. Privesti fiecare zi ca pe o noua aventura si nu te dai in laturi de la nimic, scrie feminis.ro. Ai o multime de prieteni si, chiar si atunci cand esti singura undeva, reusesti sa te imprietenesti cu toti oamenii dintr-o incapere.

3: Cerul cu nori

Iti place sa fii mereu pe fuga si ai o viata foarte activa. Urasti rutina si nu iti plac nici regulile. Ai o imaginatie bogata si iti faci fel si fel de scenarii in legatura cu toti cei din jurul tau.

4: Cerul insorit

Esti altruista si ai face orice pentru a-i ajuta pe cei din jur. Nu judeci oamenii in functie de defectele lor, ci ii intelegi si le esti alaturi. Esti loiala si devotata si ai capacitatea de a fi alaturi oamenilor dragi si la bine, dar si la rau.

Ce sa faci ca sa nu intri in depresie, in functie de zodia ta

Comments