TRAGEDIE IN RODNA - O fetita de 4 ani a murit dupa ce a cazut in raul Somes. Medicii nu au mai putut...

TRAGEDIE IN RODNA O fetita de 4 ani din localitatea Rodna a cazut in raul Somes in timp ce se plimba cu o verisoara de aceeasi varsta. Aceasta a fost gasita dupa jumatate de ora, la mai bine de 7 kilometri distanta de locul unde a cazut. Dupa 45 de minute de resuscitare, echipajul medical a declarat decesul.

Cele doua fetite se plimbau pe o punte a Somesu Mare din localitatea Rodna. Dupa o vreme, una dintre ele s-a intors acasa singura si le-a zis parintilor ca cealalta a cazut in apa. Familia a alertat autoritatile si au inceput cautarile. Fetita a fosta gasita la 7 kilometri de la locul unde a cazut in apa, in localitatea Maieru, dupa aproximativ jumatate de ora de la anunt, potrivit Adevarul.

Aceasta a fost observata de un barbat plutind pe apa si a fost scoasa imediat. Echipajul medical a gasit-o pe fata in stop cardio-respirator si a inceput manevrele de resuscitare, fiind nevoiti sa declare decesul dupa 45 de minute. Fetita prezenta lovituri in zona capului si probabil o hemoragie interna

,,Echipajul SAJ Bistrita-Nasaud a gasit la fata locului o fetita de aproximativ 4 ani, afirmativ inecata, in stop cardio-respirator, cu multiple traumatisme puternice la cap si torace. Din pacate s-a declarat decesul", a precizat purtatorul de cuvant al SAJ BN, Ciprian Pacurar.

Fetita a incercat sa traverseze puntea pietonala peste raul Somesul Mare pentru a ajunge la magazin, de unde voia sa cumpere o punga de pufuleti. Aceasta provine dintr-o familie de romi, care mai are doi copii gemeni de doi ani si un copil mai mare de 11 ani.

Sursa info si foto: Adevarul

The post TRAGEDIE IN RODNA - O fetita de 4 ani a murit dupa ce a cazut in raul Somes. Medicii nu au mai putut face nimic appeared first on actualmm.ro.

Comments