SUSTINE CA STIE CINE E CRIMINALUL – O baimareanca spune ca autorul crimei de la Combinat ar fi incer...

SUSTINE CA STIE CINE E CRIMINALUL Rasturnare de situatie in cazul crimei dela Baia Mare. Autorul faptei este identificat de catre o femeie: "Avea haine negre. Era imbracat in haine largi, negre. Avea parul lung".

"Dupa cum l-au descris anchetatorii pe criminal mi se pare ca asemanarile sunt cam aceleasi. El ne-a dus in acelasi loc. Bine, pe Estera a dus-o in combinat Pe mine m-a dus langa, dar la fel, intr-un bloc ruinat. E acelasi barbat si sunt sigura ca e el. " a declarat o femeie sub anonimat in cadrul emisiunii TV, Acces Direct.

Doreste sa ramana in anonimat , ii este frica si totodata, teama.Un barbat a incercat sa o violeze in urma cu mai multi ani, dar a avut noroc si a scapat cu viata. Este convinsa ca individul este acelasi. A anuntat politia dar marturia sa nu a fost luata in considerare:

"Eu sunt ferm convinsa ca cel care a ucis-o pe Estera este cel care m-a trumatizat M-a dus intr-un bloc ruinat ,tot in jurul combinatului.Si acum mi-l amintesc.Mi-e foarte greu sa povestesc, foarte greu. Era seara,cand aveam vreo 16 ani ,intr-o vara, eram cu prietenii mei in fata blocului. La un moment dat la coltul blocului a aparut un barbat .Era foarte ciudat , era foarte inalt. Avea haine negre, era imbracat in haine largi, negre, avea parul lung. Nu avea barba. El statea de obicei pe la colturi, asta am aflat de la prietenii mei .Ei erau mai mari ca mine si ar fi stiut de acest Romeo Pletosul, cum il stie lumea din Baia Mare. Vreau sa va zic ca acea seara mi-a marcat viata si , si acum sunt traumatizata de ce mi s-a intamplat.

Dupa ce prietenii mei au plecat am ramas singura in fata blocului. Cand am vrut sa ma ridic era in spatele meu, acest Romeo Pletosul, care culmea, avea si un cutit la el, m-a amenintat. Mi-a spus : vino dupa mine daca nu vrei sa patesti ceva. Tremuram toata, eram foarte speriata , imi venea sa plang, imi venea sa tip , in acelasi timp sa cer ajutor. Insa am tacut si am facut ceea ce mi-a zis el, mi-a cerut sa ma dezbrac ,mi-am dat tricol de pe mine , a incercat sa ma violeze. Dar, din fericire nu a apucat , minunea a facut ca la un moment dat sa apara un barbat , ii multumesc lui Dumnezeu ca l-a scos in cale , pentru ca a venit la momentul potrivit. Si spun asta pentru ca daca acel om nu ar fi venit acolo , la acea ora , eu eram in locul Esterei. "

Atunci, femeia n-a facut plangere la politie din cauza ca ii era frica, a preferat sa plece din acel loc, sa plece din Baia Mare. Vrea insa ca acum criminalul sa fie prins si sa ajunga dupa gratii. Ieri a anuntat telefonic politia, dar la capatul liniei : " doamna a fost foarte nervoasa , a zis ca nu ma intelege , au fost si copiii de fata. Mi-o inchis telefonul ".

Sursa info: JurnalMM

The post SUSTINE CA STIE CINE E CRIMINALUL – O baimareanca spune ca autorul crimei de la Combinat ar fi incercat sa o violeze in urma cu cativa ani appeared first on actualmm.ro.

Comments