TRAGIC – Barbat lovit in plin de un tren

TRAGIC – Barbat lovit in plin de un tren

TRAGIC.Un accident grav a avut loc în Constanța duminică seara. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit în plin de un tren.

Acesta se afla cu oile la păscut. Medicii au ajuns imediat la fața locului, însă din păcate acesta nu a mai putut fi salvat.

Accidentul feroviar grav s-a produs în Gara Dorobanțu din Constanța. Potrivit medicior Serviciului de Ambulanță Constanța, victima a suferit răni extrem de grave și nu a putut fi resuscitată, scrie reporterntv.ro. Accidentul s-a produs între Gara Dorobanțu și Medgidia, pe un drum de țară, bărbatul lovit aflându-se în zonă cu oile la păscut.

Alarma a fost dată la numărul de urgență 112 chiar de pasagerii trenului. Martorii spun că bărbatul a traversat calea ferată dar nu a băgat de seamă că din sens opus venea o altă garnitură. Pietonul a fost lovit de trenul de marfă și aruncat în fața celui de pasageri.

Impactul a fost atât de puternic încât trupul a fost tăiat în bucăți și răspândit pe o distanță de aproape 100 metri.

Zona unde a avut loc accidentul este cunoscută drept una deosebit de periculoasă. Mai multe persoane și-au pierdut viața exact în același loc.

Trenurile care vin dinspre București nu sunt observate ușor de trecători pentru că linia ferată face o curbă.

Accidentul feroviar este cercetat acum de polițiștii de la Transporturi. Echipajul SMURD care a sosit la locul solicitării nu a făcut altceva decât să constate decesul victimei.

Comments