Tribunalul Vaslui a decis: Dumitru Buzatu va sta in spatele gratiilor 30 de zile

Tribunalul Vaslui a decis: Dumitru Buzatu va sta in spatele gratiilor 30 de zile

Tribunalul Vaslui a decis: Dumitru Buzatu va sta in spatele gratiilor 30 de zile

UPDATE: Tribunalul Vaslui a decis sa impuna masura arestului preventiv pentru Dumitru Buzatu. Astfel, baronul local din Vaslui isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor.

Tribunalul Vaslui a decis sambata arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, in dosarul in care este acuzat de procurorii anticoruptie de luare de mita.Decizia instantei a fost anuntata de avocatul lui Buzatu, Daniel Atasiei.Dumitru Buzatu a fost retinut sambata dimineata, dupa ce a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie cand primea 1,25 milioane de lei mita pentru a favoriza o firma sa obtina un contract. Banii au fost gasiti de anchetatori in portbagajul masinii lui Dumitru Buzatu, dupa ce acesta i-ar fi primit intr-un restaurant.

Fostul baron PSD a fost tradat chiar de un prieten vechi, care l-a inregistrat si l-a turnat procurorilor anticorputie.

Dumitru Buzatu a fost retinut sambata dimineata pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie cand primea 1,25 milioane de lei mita pentru a favoriza o firma sa obtina un contract. Banii au fost gasiti de anchetatori in portbagajul masinii lui Dumitru Buzatu, dupa ce acesta i-ar fi primit intr-un restaurant.

Baronul local Vaslui a fost asteptat la sediul Tribunalului de cativa vasluieni nemultumiti, care au cerut arestarea acestuia.

Detaliul din horoscopul lui Dumitru Buzatu care poate explica de ce a primit spaga cash, la portbagaj"In perioada 8 mai - 7 septembrie, inculpatul Buzatu Dumitru (...) ar fi pretins de la un om de afaceri (martor in cauza) sume de bani, reprezentand un procent de 10% din valoarea unui contract de achizitie publica pe care acesta din urma il incheiase cu Consiliul Judetean Vaslui si care avea c a obiect reabilitarea si modernizarea unor drumuri din judetul Vaslui, astfel incat contractul sa se deruleze in bune conditii (plata facturilor). In context (...), la data de 22 septembrie, inculpatul Buzatu Dumitru ar fi primit suma de 1.250.000 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante", preciza DNA.

Inca o persoana retinuta in dosarul lui Dumitru Buzatu: un expert care a luat 714.000 lei mita

Comments