TUPEU - Patru tineri din Ardusat au furat un autoturism

TUPEU - Patru tineri din Ardusat au furat un autoturism

TUPEU Polițiștii maramureșeni au identificat în noaptea de 19 spre 20 iulie patru tineri, după ce un bărbat din comuna Ardusat a făcut o sesizare cu privire la un eveniment rutier soldat cu pierderi materiale iar ocupanții autoturismului au dat bir cu fugiții. Evenimentul a avut loc în apropierea locuinței bărbatului.

Cei patru tineri sunt bănuiți că ar fi sustras un autoturism. În timp ce se deplasau cu mașina furată, pe raza localității Ardusat, aceștia au fost implicați într-un accident soldat cu pagube materiale.

După ce s-au deplasat la fața locului, polițiștii au constatat că o mașină, înmatriculată în județul Satu Mare, se afla avariată în șanțul de pe marginea drumului. În urma investigațiilor efectuate de aceștia, a fost identificat proprietarul mașinii, care a declarat că în jurul orei 21:30, niște persoane necunoscute i-au furat autoturismul în timp ce se afla parcat în fața parcului din localitatea Ardusat.

Polițiștii au identificat patru tineri, cu vârstele cuprinse între 15 și 19 ani, suspecți de comiterea furtului. Toți cei patru tineri sunt domiciliați în comuna Ardusat. De asemenea, s-a constatat că minorul în vârstă de 15 ani a condus autoturismul în momentul accidentului.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis.

ActualMM

Comments