Un sucevean a dat de 53 de ori proba teoretica a examenului auto. Cand a trecut, a picat si traseul...


Un barbat din Suceava a picat de 53 de ori proba teoretica a examenului pentru obtinerea permisului auto, a anuntat vineri, 1 martie, prefectul judetului, Alexandru Moldovan, intr-o conferinta de presa, scrie publicatia locala Obiectiv de Suceava. Potrivit acestuia, promovabilitatea la examenele pentru obtinerea permisului auto in judetul Suceava in anul 2023 a fost de circa 43%.


"Incercam sa venim in sprijinul scolilor de soferi si sa insistam asupra importantei ca viitorii conducatori auto sa dobandeasca in timpul cursurilor cunostinte solide atat practice cat si teoretice. Fara sa dau nume, avem persoane care au dat proba teoretica de 53 de ori", a spus Alexandru Moldovan.


Prefectul a mai spus ca barbatul a dat si examenul la proba practica de doua ori, dar l-a picat si pe acesta.


Alexandru Moldovan a aratat ca sunt persoane tinere cu varste cuprinse intre 19 si 44 de ani care nu reusesc sa treaca examenele.


"Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretica de 10 ori si la cea practica de 12 ori, neprezentandu-se de 4 ori. O doamna de 40 de ani a luat proba teoretica, dar la proba practica a fost respinsa de 8 ori, tanar de 22 de ani respins la proba teoretica de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretica de 9 ori, persoana de 19 ani respinsa la proba teoretica de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretica. O doamna de 44 de ani respinsa la proba teoretica de 12 ori", a spus prefectul.


Alexandru Moldovan a mai spus ca, anul trecut, la proba teoretica promovabilitatea a fost de 42,66%, iar la proba practica de 42,99%.


Comments