Un tanar acuzat ca a agresat sexual o fata intr-o statie de autobuz din Pitesti si apoi a impins-o d...


Un tanar de 26 de ani care era cautat de politisti, fiind acuzat ca a agresat sexual o tanara, intr-o statie din Pitesti, iar apoi a impins-o dintr-un autobuz a fost arestat preventiv. El a venit singur la Politie dupa ce au fost facute publice imaginile, a relatat news.ro.


Tanarul este acuzat ca pe 21 ianuarie a atins o tanara in zonele intime, in timp ce se afla in zona unei statii pentru mijloace de transport in comun de pe bulevardul Petrochimistilor din Pitesti. Ulterior, el a impins-o pe tanara dintr-un autobuz. Patru tineri care il insoteau pe agresor erau in autobuz, unul a impins-o, iar victima a cazut.


Desi au fost facute verificari, tinerii implicati nu s-au prezentat la Politie, asa ca oamenii legii au facut publice imaginile de pe camerele video amplasate pe autobuz pentru a putea fi identificat suspectul. Ulterior, tanarul a venit singur la Politie. Pe imaginile video furnizate de IPJ Pitesti se vede ca fata a fost impinsa din autobuz.


,,Barbatul in cauza, de 26 de ani, care locuieste fara forme legale pe raza municipiului Pitesti, a fost audiat. In cursul acestei zile, dupa administrarea de probatoriu, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta", a anuntat, sambata dimineata, 2 martie, IPJ Arges. El a fost acuzat de comiterea, in stare de recidiva, a infractiunilor de agresiune sexuala, loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.


Apoi, barbatul a fost prezentat in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva, iar Judecatoria Pitesti a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.


Comments