VACANtA – Tabara pentru persoanele cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando (GALERIE FOTO)

VACANtA – Tabara pentru persoanele cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando (GALERIE FOTO)

VACANŢĂ Copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale de la Asociația Esperando au avut parte de 10 zile de neuitat în tabăra organizată la Mihăieni, județul Satu Mare.

VACANŢĂ Marţi, 6 iulie, aceștia s-au întors din tabără și ne-au împărtășit din experiența trăită. Iată și mărturiile unor participanți la tabără.

“Este prima tabără de vară petrecută alături de colegii și prietenii de la Asociația Esperando. Mi-a plăcut foarte mult în tabără, m-am simțit foarte bine. Am avut ocazia să dansez cu tineri de vârsta mea în fiecare seară. Am jucat prima dată solo cu angajați și colegii de la Esperando si mi-a părut interesant jocul. In tabăra de la Mihăieni am participat la diferite concursuri, jocuri. Am putut înota în toate bazinele în cele zece zile de tabără la Mihaieni. Mi-a plăcut atât de mult încât aș dori să particp și la alte tabere”, a spus C.C.

“A fost o tabără nemaipomenită, ne-am simțit foarte bine, am făcut baie, am și lucrat. Am avut parte și de câteva zile ploioase în care am jucat unii șah, copiii cu mingea, am ascultat muzică. La baie mergeam dimineața, apoi făceam pauză de două, trei ore, cât timp pregăteam mâncarea pentru prânz, apoi, iarăși la baie. Am înnotat și i-am învățat pe cei mici să înoate. Pentru mine este a doua tabără la care am participat de la Centrul Esperando. Mulțumim centrului Esperando pentru această tabără”, a fost părerea lui S.D.

Această tabără a fost posibilă datorită sprijinului primit din partea unor oameni cu suflet mare, care au ales să ne sprijine în această activitate pentru care ne-am mobilizat din dorința de a aduce o fărâmă de bucurie în sufletele persoanelor cu nevoi speciale.

Comments