Veste mare de la o vedeta: este insarcinata! A confirmat totul

Veste mare de la o vedeta: este insarcinata! A confirmat totul

Actriţa americană Katherine Heigl, cunoscută pentru rolul interpretat în serialul de televiziune ”Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy”, este însărcinată pentru prima dată şi va da naştere unui fiu în ianuarie 2017, potrivit revistei People, citată de contactmusic.com.

Katherine Heigl şi soţul ei, Josh Kelley, mai au două fiice adoptate - Naleigh Moon, în vârstă de şapte ani, şi Adalaide Marie Hope, în vârstă de patru ani.

Actriţa a confirmat că aşteaptă un copil, joi, pentru People, după ce la începutul săptămânii au apărut zvonuri în acest sens.

"Clanul Kelley este încântat să anunţe că aşteaptă o a treia adiţie în familie. Naleigh şi Adalaide sunt nerăbdătoare să cunoască copilul, iar eu şi Josh suntem nespus de fericiţi şi recunoscători", a spus Katherine Heigl.

Anterior, actriţa a dezvăluit că şi-a dorit întotdeauna să adopte, întrucât părinţii ei au adoptat-o pe sora ei, Meg, din Coreea, cu trei ani înainte ca ea să se nască.

"Eu şi Josh am început să discutăm (despre adopţie, n.r.) înainte de a ne logodi. Mi-am dorit ca propria mea familie să semene cu cea în care m-am născut, aşa că am ştiut întotdeauna că vreau să adopt un copil din Coreea. Am discutat şi să avem copii biologici, dar am decis să adoptăm mai întâi. Mi-am dorit doar să fiu mamă", a spus Katherine Heigl, anterior, pentru revista Parent & Child.

Katherine Heigl şi cântăreţul Josh Kelley s-au căsătorit pe 23 decembrie 2007.

Născută pe 24 noiembrie 1978, la Washington, Katherine Heigl a mai jucat în filme precum ”Un pic însărcinată/ Knocked Up”, ”De Anul Nou/ New Year's Eve” şi ”27 de rochii/ 27 dresses”.

Articole recomandate

Comments