VIDEO |  DECIZIE pentru Mike Tyson dupa ce a batut un pasager in avion. IMAGINI cu momentul

VIDEO | DECIZIE pentru Mike Tyson dupa ce a

VIDEO | DECIZIE pentru Mike Tyson dupa ce a batut un pasager in avion. IMAGINI cu momentul

Aceasta decizie "se bazeaza pe circumstantele din jurul confruntarii", asa cum le arata videoclipurile si marturiile, in special "comportamentul victimei", explica intr-un comunicat de presa procurorul comitatului San Mateo, Steve Wagstaffe.

Incidentul a avut loc pe 20 aprilie, inainte ca o aeronava a companiei JetBlue sa decoleze din San Francisco catre Florida. Fostul pugilist, in varsta de 55 de ani, a lovit in mod repetat un pasager care il deranja, la cateva minute dupa imbarcare.

Acesta din urma, un barbat de 36 de ani, parea beat si a adresat cuvinte nepoliticoase pasagerilor care se imbarcau in avion, a declarat procurorul Wagstaffe pentru Los Angeles Times. Au existat, de asemenea, marturii despre o sticla de apa din plastic aruncata catre Mike Tyson, care statea pe scaunul din fata pasagerului respectiv.

"Acest dosar nu intra sub incidenta justitiei penale", a precizat procurorul, adaugand ca "daca partile doresc sa inceapa un proces civil, acesta se poate desfasura independent de aceasta decizie".

Nici victima si nici Mike Tyson nu au dorit sa se initieze proceduri penale, a adaugat procurorul in comunicatul sau de presa.

Fostul campion, care a dominat categoria grea intre anii 1980 si 1990, a fost debarcat din avion in urma incidentului.

Mike Tyson este unul dintre cele mai emblematice personaje din lumea boxului. Cel mai tanar campion mondial al greilor, in 1986, la 20 de ani si 4 luni, "Kid Dynamite" a inlantuit momentele de glorie, reusind o serie de 37 de victorii fara infrangere la inceputul carierei sale, dar si derapajele, cu un esec neasteptat in 1991 si un meci tragicomic impotriva lui Evander Holyfield, in 1997.

Tyson a fost, de asemenea, condamnat in 1992 pentru viol, fiind inchis timp de aproape trei ani. In 2007, el a recunoscut o dependenta de cocaina.

Comments