VIDEO | Noua cucerire a miliardarului Silvio Berlusconi este cu 53 de ani mai tanara

VIDEO | Noua cucerire a miliardarului Silvio

VIDEO | Noua cucerire a miliardarului Silvio Berlusconi este cu 53 de ani mai tanara


Magnatul italian Silvio Berlusconi, in varsta de 83 de ani, este din nou in centrul atentiei. Presa italiana a publicat miercuri o prima serie de fotografii cu fostul patron al clubului AC Milan la bratul noii sale partenere care abia a implinit 30 de ani, la o saptamana dupa aparitia unor imagini in care fosta sa logodnica se saruta cu o celebra cantareata, relateaza AFP.


Saptamanalul Chi, proprietate a grupului de presa al miliardarului, a publicat "in exclusivitate" o fotografie cu fostul sef al guvernului italian in vacanta in vila sa Certosa din Sardinia, plimbandu-se brat la brat cu partenera sa Marta Fascina, cu 53 de ani mai tanara. Berlusconi a oficializat idila cu Marta Fascina, in martie, scrie stiripesurse.ro.


Imbracata intr-o rochie albastra lunga, tanara, fost manechin si in prezent deputata a formatiunii Forza Italia, se afla alaturi de Silvio Berlusconi, imbracat intr-un pulover de aceeasi culoare, cu prilejul vizitei la un prieten, pe iahtul sau.


Silvio Berlusconi, deja doua ori divortat, s-a separat de Francesca Pascale, dupa 12 ani de viata comuna, dar a precizat ca cei doi "raman prieteni".


Comments