VIDEO – Un primar PNL face filme deocheate

VIDEO – Un primar PNL face filme deocheate

sursa foto: captura video

VIDEO. Noul primar al localităţii Bujoreni, Gheorghe Udubae, este patronul Casei de Producţie Riviera RO Film TV. Pasionat de regia de film şi scrierea de scenarii, edilul a făcut un film pentru adulţi.

Gheorghe Udubae a devenit, la alegerile locale din acest an, primarul comunei vâlcene Bujoreni.

Udubae a lansat (în anul 2013) TV Riviera, o televiziune on-line “care poate fi urmărită de toţi vâlcenii pe internet”.

În filmele primarului pot apărea persoane obişnuite care îşi doresc să devină actori.

Unul dintre filmele semnate Udubae sub sigla TV RIVIERA, un canal public de pe Youtube, am găsit şi filmuleţul de mai jos. Un videoclip care poate trece uşor în categoria filmelor pentru adulţi, fiind semnalat ca INTERZIS MINORILOR.

Udubae şi-a fondat în 2015 un nou partid judeţean în Vâlcea. Se cheamă Partidul Vâlcea Turistică (PVT) şi este fondat şi, evident, condus, de omul de afaceri.

Fondatorul este cunoscut prin acţiunile sale filantropice, drept pentru care PVT a avut din start o bună vizibilitate.

Potrivit presei locale din Vâlcea, Gheorghe Udubae, foloseşte din greu facebook-ul în campania electorală. N-ar fi nicio problemă că stăpâneşte metodele moderne de socializare, dacă ar stăpâni cum trebuie şi limba română.
Greşelile elementare sunt văzute foarte des pe un astfel de site, însă nu se cade să le faci atunci când candidezi la o asemenea funcţie şi când te lauzi că ai absolvit o facultate.

O altă problemă pe care o are candidatul la Primăria Bujoreni ţine de moralitate. A fost acuzat în numeroase rânduri în mass-media cum că, la pensiunea sa din Râmnicu Vâlcea, se „prestează” servicii sexuale.

sursa

Comments