VIITOR TATIC – Ciprian Marica a aflat sexul copilului

VIITOR TATIC – Ciprian Marica a aflat sexul copilului

VIITOR TĂTIC. Crai cu state vechi în showbizul dâmbovițean, Ciprian Marica și-a găsit nașa. După ce a pus stăpânire pe inima lui, studenta Ioana Marcu se pregătește să-l fac tată. Și nu oricum, ci tată de băiat.

Fotbalistul este în al nouălea cer! Recent, Ciprian Marica a aflat că primul său moștenitor, care va veni pe lume în această toamnă, este băiețel și nu-și mai încape în piele de mândrie. Ca orice sportiv, acesta speră, spun apropiații lui, ca micuțul să-i calce pe urme și să urmeze o carieră fotbalistică, însă, este prematur să-și facă acest gen de planuri.

Până atunci va trebui să organizeze nașterea, botezul și nunta, cu toate că, despre acest din urmă eveniment nu s-a grăbit să facă nicio comunicare în sânul anturajului său. Responsabilă de fericirea lui este Ioana Marcu, o studentă la Medicină, pe cât de frumoasă, pe atât de discretă. Se vede treaba că fata, care, se pare, parcurge deja a șasea lună de sarcină, i-a pus capac craiului care a trăit idile controversate cu mai multe dive autohtone. Printre ele, Marica s-a iubit cu Ilinca Vandici, Gina Pistol sau Laura Teodoru.

Sursa info

Comments