VITAL - Cetatenii din Baia Mare si Sighet raman fara apa. Vezi care sunt zonele

VITAL - Cetatenii din Baia Mare si Sighet raman fara apa. Vezi care sunt zonele

VITAL  Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Furnizorul de apă își cere scuze pentru aceste incidente apărute. Echipele de intervenție  sunt la fața locului pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

VITAL  În Baia Mare, afectate vor fi str. Ciocârliei, str. Traian Vuia și str. Trandafirilor.  Acestea vor rămâne fără apă potabilă la robinete de la ora 14:00, în urma unor probleme la rețeaua de apă.

Sighetul Marmației va avea și el întreruperi ale apei potabile pe străzile Popa Lupu ( tronson Str. General mociulschi-str. George Coșbuc ), str. Unirii – numerele 23,25 și 27 – și str. Popa Lupu R4. Întreruperea apei în aceste zone se va efectua între orele 9:00 și 18:00, în urma unor lucrări pentru îmbunătățirea rețelelor de apă.

În Târgu Lăpuș, în zonele str. Liviu Rebreanu, str. Mihail Sadoveanu, str. Pieții, str. Anton Pann, str. Canalului, str. Maramureșului și str. Ghiocelului, se vor efectua lucrări de reparare a avariilor produse asupra rețelei de apă, reluarea furnizării începând de la ora 13:00. În zonele str. Tineretului, str. Morii, str. George Coșbuc, str. Agricultorilor, str. Oituz, str. Mărășești,și str. Ana Ipătescu, apa potabilă va fi oprită în urma unor lucrări de modernizare a rețelei de apă, pentru oferirea unor servicii mai de calitate.

ActualMM

Comments