VIN AMERICANII – Proiect pentru elevii nevoiAsi din Maramures, derulat de Ambasada Americii

VIN AMERICANII – Proiect pentru elevii nevoiAsi din Maramures, derulat de Ambasada Americii

VIN AMERICANII. Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş anunţă startul unui nou proiect destinat elevilor de gimnaziu care provin dintr-un mediu social si economic nesigur. Proiectul este unul iniţiat de Ambasada Statelor Unite la Bucureşti şi se va desfăşura în colaborare cu ISJ Maramureş, Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai”, American Corner – Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” Baia Mare, în perioada septembrie 2016 – septembrie 2017.

Elevii vor avea posibilitatea de a-şi îmbunătăţi comunicarea în limba engleză, de a-şi îmbogăţi cunoştinţele despre cultura şi civilizaţia americană din diverse domenii: istorie, geografie, sistem educaţional, sărbători, de a folosi tehnologia pentru studiu prin activităţi non-formale, dar mai ales de a-şi dezvolta încrederea în sine, în ciuda dificultăţilor cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi.

VIN AMERICANII Prima etapă a proiectului, selecţia grupului ţintă şi a profesorilor care vor efectua activităţile din proiect, se va desfăşura în prima jumătate a lunii septembrie 2016.

Comments