Vin banii pentru Bazinul Olimpic din Baia Mare. Ce suma a alocat Ministerul Tineretului si Sportului

Vin banii pentru Bazinul Olimpic din Baia Mare. Ce suma a alocat Ministerul Tineretului si Sportului

Ministerul Tineretului si Sportului a alocat miercuri, 8 noiembrie, suma necesara pentru reparatia acoperisului de la Bazinul Olimpic din Baia Mare, grav afectat de furtuna din luna septembrie.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a declarat ca astazi au fost alocati aproximativ 500.000 de lei pentru baza sportiva.

“Acum doua ore am vorbit cu domnul ministru al Tineretului si Sportului, domnul Marius Dunca, iar banii, toti cei mecesari, aproximativ 500.000 de lei, necesari pentru reparatia acoperisului, au fost alocati astazi.

Asta este o veste buna, astfel incat procedurile mai departe trebuie facute de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret pentru a avea cat mai repede un constructor acolo si a finaliza reparatia acoperisului in cele mai bune conditii, ca actvitatea sa fie reluata”, a precizat Gabriel Zetea, intr-o conferinta de presa.

Vlad HERMAN

&

&

The post Vin banii pentru Bazinul Olimpic din Baia Mare. Ce suma a alocat Ministerul Tineretului si Sportului appeared first on ZiarMM.

Comments