Vremea in Maramures pentru 28-29 iunie 2016

Vremea in Maramures pentru 28-29 iunie 2016

Vreme in general inchisa, dar calda este asteptata marti peste tot in Maramures. Potrivit prognozelor, in toate zonele cerul va fi mai mult acoperit si sunt asteptate averse pe arii extinse, insotite de tunete si fulgere. Vantul poate prinde putere pe durata ploilor, iar maximele termice vor fi ceva mai scazute decat in intervalul precedent. La pranz sunt asteptate 24 grade in Seini, 23 grade vor inregistra termometrele in Baia Mare si Sighetu Marmatiei, 22 grade vor fi in Targu Lapus, iar in Borsa si Cavnic se vor inregistra 17, 18 grade Celsius.
In urmatoarele doua zile in Baia Mare vremea va fi schimbatoare si calda. Meteorologii spun ca luni soarele nu prea se va arata. Norii vor fi numerosi si vor lasa averse. Miercuri se face insa vreme buna. Prognozele spun ca cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla slab. Precipitatiile lipsesc din prognoza, iar maximele termice incep sa creasca din nou astfel ca la pranz se vor inregistra pana la 28 grade Celsius.

In Sighetu Marmatiei va fi vreme calda, dar schimbatoare in urmatoarele doua zile. Prognozele spun ca marti cerul va fi mai mult acoperit si vor cadea ploi, in timp ce miercuri cerul se va degaja, astfel ca perioadele cu nori vor alterna cu cele cu soare, iar vantul va sufla slab. Maximele termice incep sa creasca din nou si pot ajunge pana la 28 grade Celsius.

In Borsa este asteptata vreme schimbatoare si calda. Marti in zona cerul va fi mai mut acoperit si sunt asteptate ploi insotite de tunete si fulgere. Miercuri cerul va fi partial insorit, iar precipitatiile lipsesc din prognoza. Vantul va sufla in general slab, iar maximele termice pot ajunge pana la 21 grade Celsius.

Vreme schimbatoare, dar calda se anunta in Cavnic pe parcursul urmatoarelor doua zile. Potrivit meteorologilor, marti norii vor sta pe cer cat e ziua de lunga si vor lasa ploi. Miercuri se face insa vreme in general frumoasa. Cerul se va degaja astfel ca perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori, iar maximele termice , in crestere pot ajunge pana la 22 grade Celsius.

In Targu Lapus vremea va fi calda, dar schimbatoare in urmatoarele doua zile. Marti cerul va fi partial acoperit si vor cadea ploi, insotite de tunete si fulgere. Miercuri si in aceasta zona vremea se indrepta, astfel ca cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla slab. Maximele termice vor oscila in jurul valorii de 26 grade Celsius.

In urmatoarele doua zile in Seini vremea va fi schimbatoare si calda. Meteorologii spun ca luni soarele nu prea se va arata. Norii vor fi numerosi si vor lasa averse. Miercuri se face insa vreme buna. Prognozele spun ca cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla slab. Precipitatiile lipsesc din prognoza, iar maximele termice incep sa creasca din nou astfel ca la pranz se vor inregistra pana la 28 grade Celsius.

The post Vremea in Maramures pentru 28-29 iunie 2016 appeared first on actualmm.ro.

Comments