Yellow Store - 5 oferte foarte bune la aparate DSLR. Ce preturi au la reducere

Yellow Store 5 oferte foarte bune la aparate

Yellow Store - 5 oferte foarte bune la aparate DSLR. Ce preturi au la reducere

Yellow Store – Toate ofertele pentru aparate de tip DSLR pot fi consultate AICI.

In continuare am selectat 5 oferte foarte avantajoase de la Yellow Store pentru aparate DSLR pentru toate bugetele, in functie de cunostintele voastre si cerintele de la un astfel de aparat foto.

Aparatele foto prezentate de noi mai jos sunt in ordine crescatoare a preturilor si toate ofertele pot fi gasite pe Yellow Store.

Yellow Store – Nikon D3300

Prima oferta pe care v-o recomandam de la Yellow Store are un discount de 10% in aceasta perioada si poate fi achizitionata in 12 rate. Aparatul Nikon D3300 este un kit AF-P de 18-55 mm VR si are culoarea rosie, foarte elegant. Oferta poate fi gasita AICI.

Yellow Store – Nikon D5300

Un alt kit de Nikon D5300 cu obiectiv Af-p 18-55mm are o oferta excelenta la Yellow Store. Senzorul aparatului este CMOS de 4.2 mp in format DX, este dotat cu wifi si GSP si multe alte functii. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Yellow Store – Nikon D5500

Acest aparat foto are o calitate a imaginii uluitoare care te inspira, ecranul este tactil si cu unghi variabil si e dotat cu wifi. Sensibilitatea la lumina este superioara, poate inregistra videoclipuri cursive si fin detaliate FULL HD si are o focalizare perfecta. Toate informatiile despre acest kit si pretul pot fi gasite AICI. 

Yellow Store – Nikon D7100 Body

Un pret ceva mai mare dar la oferta la Yellow Store este aparatul Nikon D7100, Acest aparat cuprinde in oferta sa doar body-ul care e dotat cu sistem AF de nivel profesionist cu 51 de puncte de focalizare dintre care 15 sunt in tip cruce pentru focalziare automata rapida, functie de fotografiere continua, decupare1,3 si conexiune fara fir. Mai multe detalii dar si pretul le gasiti AICI.

Yellow Store – Nikon D610 Body

Ultimul aparat foto oe care vi-l prezentam este sic el mai scump dintre cele propuse de noi in cadrul acestui articol, dar este cu siguranta si cel mai puternic. Oferta include doar Body-ul D610 de la Nikon, un aparat cu senzor CMOS, format  si filmare FULL HD. Pretul poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments