3 zodii pe care nu le suporta nimeni. Horoscopul oamenilor toxici

3 zodii pe care nu le suporta nimeni. Horoscopul oamenilor toxici

3 zodii pe care nu le suporta nimeni. Horoscopul oamenilor toxici

Leu

Leii nu sunt intotdeauna greu de suportat intr-un grup, dar ii indeparteaza pe ceilalati atunci cand incep sa se laude. Orgoliul lor atinge cote inalte si atrag instant antipatia asupra lor. De asemenea, faptul ca obisnuiesc sa faca glume pe seama celor din jur ii ,,ajuta" din plin sa fie nominalizati in topul zodiilor pe care nu le suporta nimeni. Desi ei devin cu usurinta lideri, multe persoane nu le tolereaza atitudinea de superioritate, ci ii accepta doar de forma. Cum nimeni nu se asteapta ca cei nascuti in zodia Leu sa se schimbe vreodata in acest sens, ajung sa ii ia asa cum sunt, lasand deoparte asteptarile pe care le au in mod normal.

Berbec

Impulsivitatea nativilor nascuti in zodia Berbec, semn de Foc, nu face deloc o impresie buna. Lor nu le ia mult pana se enerveaza, creand uneori impresia ca este foarte greu sa le faci pe plac. Nu multe persoane din jurul lor ii suporta, dar putine au curajul sa le spuna acest lucru in fata. Nu isi doreste nimeni sa intre in tinta otravitoare a Berbecilor. Personalitatea lor puternica ii face de multe ori sa intre in conflict cu cei din jur, astfel ca nu mai este de mirare de ce ocupa un loc in topul zodiilor pe care nu le suporta nimeni.

Fecioara

Fecioara ocupa locul fruntas in topul semnelor astrologice pe care nimeni nu le are la inima. Nativii nu sunt deloc oameni rai, insa spiritul lor critic ii scoate pe multi din sarite, indepartandu-i chiar si pe cei dragi. Ei se plang tot timpul de cate ceva si nu pare sa ii multumeasca nimic din ceea ce fac ceilalti. Considera mereu ca ei ar fi facut lucrul respectiv mult mai bine. Desi reprezentantii incearca sa adopte o atitudine constructiva pentru cei din jur, totul iese exact pe dos, iar ei nici macar nu isi dau seama, cel putin nu la timp.

Comments