500.000 EURO – Goran Bregovic si 1/2 din Modern Talking, la Festivalul Castanelor 2017, cel mai scum...

EVENIMENT. Sarbatoarea orasului Baia Mare, Festivalul Castanelor 2017, cel mai costisitor eveniment finantat vreodata in istoria municipiului, il va avea cap de afis pe Goran Bregovic. Desi, la suma aprobata de consilierii municipali - la propunerea primarului Catalin Chereches -, intreaga suflare baimareana era convinsa ca in ultimul weekend din septembrie ii vom avea printre noi cel putin pe Metallica.

&

Din visteria urbei se vor cheltui 2,2 milioane de lei, adica de 11 ori mai mult decat in 2016, cand Intaiul Ales era pe banca de rezerve, nefiind lasat de raii aia de la DNA sa-si exercite functia, orasul fiind condus de interimarul Marinel Rob, ,,un prost", dupa cum l-a numit public Chereches. Echivalentul a aproximativ 500.000 euro. O jumatate de milion de euro pentru un show din care iese in evidenta - fata de alti ani - doar prezenta lui Goran Bregovici.

&

In prima seara (22 septembrie), o sa ne delectam cu o jumatate din Modern Talking. Macar e jumatatea bruneta, adica Thomas Anders. Apoi mai canta Wats's Up, Andra, Voltaj si Delia. Sambata (23 septembrie) e cu Carla's Dreams cap de afis si Smiley, Feli, DJ Kriss, Alina Eremia, Ami, BUG Mafia. Iar duminica (24 septembrie), Bregovic si Holograf, Directia 5 si Lidia Buble. End of story. O jumatate de milion de euro. Din banii orasului. Distractie placuta.

&

Catalin VISCHI

Comments