Crima din Berceni - Marturiile tatalui fetei de 12 ani, gasita moarta intr-o canapea: ,,I-au luat bi...

,,Vreau sa fie amandoi condamnati maxim, sa isi faca legea datoria fata de copilul meu! Pentru ca pe copilul meu eu nu pot sa il mai aduc in viata, numai cand o sa ajung langa el... Eu nu am nevoie de bani, nu am nevoie de nimic. Eu aveam nevoie de viata copilului meu!

Ce i-a determinat pe amandoi sa faca fata asta? Cu ce le-a gresit copilul meu? I-au luat bijuteriile si le-au lasat la casa de amanet. Pentru ce? I-a cumparat mama ei vreo bijuterie, sau el, criminalul? Absolut nimic! Eu am dovezi, am facturi de unde i-am cumparat bijuterii la copilul meu.

De cate ori pleca fetita, cauta sa ii ia bijuteriile si sa le joace la aparate. Amandoi, atat sunt de pasionati de jocurile la aparate! Cu ce putea sa le greseasca?", spune, cu lacrimi in ochi, tatal fetei.

"Nici in perioada in care a inceput copilul clasa pregatitoare, nici macar sa se informeze ca o mama cum merge, cum invata la scoala, ce note are. Eu am avut aprobare de la Ministerul Invatamantului sa stau cu copilul meu in clasa, pentru ca nu putea sa stea singur. Nu a intrat nici bunica, nici fratele ei, nimeni. Doar tatal ei. Din ce cauza a cautat sa-mi termine copilul, in doi-trei ani in care a luat legatura cu ea?

Eu nu am mai vazut-o demult pe ea, de cand a fost odata la Suceava si mi-a adus copilul la Cimitirul Eroilor, cand i-am trimis bani de tren. Eu de atunci nu am mai luat legatura cu ea. Daca o mama nu era vinovata, cerea autoritatilor sa vina la inmormantarea copilului ei. Nu a venit decat bunica, a stat doua ore, de la ora 17:00 pana la ora 19:00. A fost doar la priveghi, la cimitirul Tudor Vladimirescu, nu a mai venit la inmormantare. Care a fost situatia, nu sunt complice?", a mai spus acesta.

Criminalul din Berceni, audiat. Ipoteza-bomba in cazul fetitei ucise si ascunse in canapea

Audieri pe banda rulanta in cazul fetitei de 12 ani omorata in sectorul 4 al Capitalei si ascunsa in lada canapelei. Potrivit unor surse Realitatea Plus, amprentele a doi indivizi au fost descoperite de oamenii legii la locul crimei. In aceste conditii, exista posibilitatea ca Ilie Serbuc sa fi avut complici. Familia victimei va fi prezenta si ea la Serviciul Omoruri din Capitala pentru a reface filmul tragediei.

Ilie Serbuc - barbatul suspectat ca a ucis o pe fata de 12 ani si i-a ascuns mai apoi trupul neinsufletit in lada canapelei, intr-un apartament din Bucuresti, a fost preluat de catre Politia Romana, la sfarsitul lunii august, din Olanda.

Crima din Sectorul 4 a ingrozit intreaga tara! Marcel Serbuc este acuzat ca ar fi ucis-o pe fetita de 12 ani a concubinei sale.

Crima ar fi fost comisa chiar in apartamentul pe care acesta il inchiriase intr-un bloc din cartierul Berceni. Barbatul a bagat trupul micutei intr-un sac de plastic si l-a ascuns in lada unei canapele, dupa care a parasit tara.

Comments