DEZVALUIRI – Cunoscuta interpreta de muzica populara, snopita in bataie de sot

DEZVALUIRI – Cunoscuta interpreta de muzica populara, snopita in bataie de sot

foto arhiva

DEZVĂLUIRI. Interpreta de muzică populară, Valentina Ionescu și-a făcut curaj și a vorbit pentru prima dată despre drama prin care a trecut din cauza soțului ei. După ce a aflat că este înșelată, a început calvarul. Artista a fost snopită în bătaie, în fața copilului ei, după 15 ani de căsătorie.

„M-a bătut de față cu copilul, mi-a smuls părul din cap. M-a lovit, m-a trântit , mi-a dat cu picioarele în burtă. Nu am depus plângere, eram intr-o stare destul de grea, rudele îmi dădeau de mancare. Am fost la psiholog, mi-a zis că e ceva normal, e ca un deces, am fost paralizată”, a spus ea la Kanal d. Artista spune că nu -și mai recunoștea bărbatul alături de care trăise o viață.

„Peste chestiile astea nu trec, adică iert, dar l-am iertat, acum parcă am trait povestea altuia. Au mai fost și alte episoade violente, dar asta a fost cel mai rău. Asa, o palma a mai fost. Nu l-am recunoscut, oamenii se schimbă, dar nici nu mai încerc sa-i găsesc explicații pentru comportamentul de astă vara, nu știu ce s -a întâmplat”, a mai adăugat ea.

O poveste de dragoste de 17 ani s-a terminat urât pentru o cântăreaţă de muzică populară. Artista, care deşi a divorţat după un lung proces, trăieşte în continuare cu spaima că fostul soţ ar putea oricând să o facă de râs. El a ameninţat-o că va face publice mai multe fotografii incendiare cu solista în ipostaze intime. Supărat că femeia a povestit totul la tv, fostul partener al cântăreţei e hotărât să o facă să plătească în cel mai parşiv mod.

Există o vorbă în popor care spune că niciodata nu şti cu cine dormi în pat. Zicala se aplică şi pentru cântăreaţa de muzică populară Valentina Ionescu (40 de ani), cunoscută publicului şi după ce a participat în urmă cu doi ani la concursul culinar “Hell’s Kitchen”. Artista trăieşte un adevărat calvar cu fostul partener de viaţă cu care are un băieţel de 13 ani.
Sursa info

Comments