DUPA DOI ANI DE NEFUNCTIONALITATE - Aeroportul International Baia Mare ar putea fi deschis traficulu...

DUPA DOI ANI DE NEFUNCTIONALITATE Aeroportul International Baia Mare ar putea fi redeschis traficului intern si extern in luna iunie, dupa ce in urma cu doi ani acesta a fost inchis pentru efectuarea unor lucrari de modernizare.

,,Au inceput sa vina banii si pentru finantarea lucrarilor de la aeroport. Aproape 80% din lucrarile care sunt deja facute la aeroport sunt si achitate, si sper ca luna viitoare directorul aeroportului, dl. Buda, sa ne anunte ca activitatea operationala va fi reluata sau cel tarziu pana la sfarsitul lunii iunie. Sunt lucruri care incercam sa le facem din suflet, sunt lucruri care incercam sa le facem pentru cei care vin dupa noi", a declarat Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures, in cadrul Galei Ambasadorilor Turismului, citat de Agerpres.

Aeroportul International Baia Mare a fost inchis traficului aerian in urma cu doi ani de zile pentru lucrari de reabilitare si modernizare, inclusiv prelungirea pistei cu aproape 400 de metri.

Zetea a mai subliniat, in fata celor prezenti la Gala Ambasadorilor Turismului, ca pe langa o mai buna promovare a brandului ‘Maramures’, judetul are nevoie de o infrastructura rutiera si aeroportuara mult mai buna.

&

Sursa info: Agerpres

The post DUPA DOI ANI DE NEFUNCTIONALITATE - Aeroportul International Baia Mare ar putea fi deschis traficului intern si extern in luna iunie appeared first on actualmm.ro.

Comments