Fratii Tate NU vor fi eliberati! Sanse nule ca milionarii britanici sa iasa din arest - Instanta a d...

Astazi, la Tribunalul Bucuresti a fost analizat dosarul in care sunt vizati pentru a li se decide soarta pentru urmatoarea luna. Anchetatorii au prezentat instantei si noile probe pe care le-au obtinut in urma perchezitiilor din ultimele zile.

Miercuri, 22 martie, un judecator a prelungit pentru a patra oara cu 30 de zile mandatul de arest preventiv pentru fratii Andrew si Tristan Tate, dar si pentru cele doua complice ale lor, Luana Radu, 32 de ani, si Georgina Naghel, 28 de ani. Toti patru raman in Arestul Central al Capitalei pana pe 21 aprilie, a declarat purtatorul de cuvant al lui Tate pentru Daily Mail.

Procurorii pot continua sa ceara arestarea preventiva pentru o perioada de 180 de zile in total, astfel ca este posibil ca fratii Tate sa nu fie eliberati din inchisoare pana cel putin pe 27 iunie, daca judecatorii vor continua prelungirea perioadei de dupa gratii, relateaza publicatia britanica.

Potrivit procuorilor, fratii Tate si-ar fi recrutat victimele seducandu-le si pretinzand in mod fals ca doresc o relatie sau o casatorie. Victimele ar fi fost duse in casele detinute de cei doi frati de la periferia Bucurestiului si fortate sa produca continut pornografic pentru retelele de socializare, genereand castiguri financiare mari, arata procurorii.

Judecatorii s-au opus de fiecare data cererilor milionarilor de a fi lasati in libertate si cercetati sub control judiciar. Fratii Tate s-au plans in nenumarate randuri de faptul ca sunt tinuti in arest fara a exista dovezi la dosar.

Totusi, la inceputul saptamanii, acestia au fost scosi, din nou, din inchisoare si dusi in fata procurorilor DIICOT, pentru a da socoteala de noile probe gasite in urma perchezitiilor informatice.

Comments