Gabriela Firea, critici la adresa ministrului Muncii: "Deciziile CCR nu sunt interpretabile. Raluca Turcan a avut astazi o reactie halucinanta"

Gabriela Firea, critici la adresa

Gabriela Firea, critici la adresa ministrului Muncii: "Deciziile CCR nu sunt interpretabile. Raluca...

"Veste uriasa pentru pensionari! Nu si pentru ministrul Muncii, Raluca Turcan! Neprofesionalism, ipocrizie si lipsa de empatie. Acestea sunt atributele ce caracterizeaza activitatea ministrului care gestioneaza unul dintre cele mai importante ministere, cel al Muncii si Protectiei Sociale.

Raluca Turcan a avut astazi o reactie halucinanta, atunci cand un jurnalist i-a adresat o intrebare simpla, directa, de bun simt: "Ce veti face acum, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit ca majorarea cu 40% a punctului de pensie este legala. Veti aplica decizia?"Dupa o balbaiala, raspunsul chinuit a fost: "Vreau sa vad si sa verific decizia CCR. Experienta parlamentara ne arata ca deciziile CCR pot fi interpretate."Nu, doamna ministru, fost vicepremier, fost parlamentar, fost consilier, etc!Nu, deciziile CCR nu sunt interpretabile'Sa sustii acest lucru este o dovada de neprofesionalism.Asa cum este o dovada de ipocrizie sa clamezi, asa cum faceti dvs, pe contul de Facebook ca "Sinceritatea si solidaritatea sunt cele doua calitati umane pe care le consider cele mai importante".Asa cum o dovada de lipsa totala de empatie este sa afirmi ca iti pasa, ca vrei sa fie respectate principiile de contributivitate si echitate, dar nu acum, in acest moment, pentru ca efortul bugetar este prea mare. Sau Ministerul Muncii, Guvernul au obiective mai importante de atins, pentru care sunt utilizate fondurile publice?

Care sunt acestea, daca reducerea inegalitatile sociale nu e o prioritate? Care sunt, de fapt, prioritatile dvs?", a intrebat Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD.

Comments