George Burcea va sta despartit de fetele lui doua luni, cat timp filmeaza pentru Ferma ,,Sper sa nu se intample ceva rau cu familia mea"

George Burcea va sta despartit de fetele lui

George Burcea va sta despartit de fetele lui doua luni, cat timp filmeaza pentru Ferma ,,Sper sa nu...


Aflat in plin proces de divort cu Andreea Balan, actorul George Burcea face tot ce-i sta in putinta sa demonstreze ca este un tata exemplar, pentru cele doua fiice, Ela si Clara. Acum, insa, un proiect profesional il va tine departe de familie, fapt care ii provoaca multe griji.Dupa o pauza de pe micul ecran, George Burcea a vazut ca pe o gura de aer proaspat propunerea de a participa la un reality show. Chiar daca nu este o perioada tocmai favorabila pentru a sta departe de fiicele lui, Ela si Clara, actorul a acceptat experienta ,,Ferma" tocmai pentru a se deconecta de tot ceea ce a trait in ultimele luni. In toata aceasta perioada, departe de fetele lui, George are o singura temere, aceea ca ar putea sa se intample ceva rau cu micutele:


,,Mie nu imi e teama de nimic pentru ca toate situatiile din viata vin cu un scop bine determinat, dar sper ca in perioada petrecuta acolo sa nu se intample ceva rau cu familia mea si eu sa nu pot ajunge la timp", ne-a declarat George, cu doar cateva zile inainte de a incepe filmarile.In ciuda faptului ca s-a mai certat cu Andreea Balan, in ultimele opt luni, de cand s-au despartit, George nu a fost niciodata criticat pentru modul in care se comporta cu fetele. Cum el nu a avut deloc o copilarie usoara, dupa cum singur a declarat, si-a dorit enorm sa fie cel mai bun tata pentru Ela si Clara, astfel ca si-a propus sa le sustina pe micutele lui in absolut tot ce isi doresc sa faca:,,Am o legatura destul de puternica, zic eu, cu ,,lapticii" mei, iar de fiecare data cand ne vedem mergem la Zoo, in padure, in parc, pe strazi sau stam in curte si ne jucam de dimineata pana seara. Nu-mi doresc sa le fortez sa-mi calce pe urme dar, daca ar alege acest drum, cred ca le-ar fi mai usor avand in vedere faptul ca eu am compania mea de film. Ele nu vor mai fi nevoite sa faca figuratie simpla platita cu 40 de lei, asa cum am facut candva, iar usile le voi deschide eu, nu se vor chinui ele. A nu se intelege ca le voi pune totul pe tava, dar imi va fi mai usor sa le ajut sa-si intinda aripile", ne-a mai declarat George Burcea.


Comments