George Simion anunta ca va candida la presedintia Romaniei daca va candida si Marcel Ciolacu: E mai...

,,Daca exista acest risc ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sa candideze si sa ajunga presedintele Romaniei, atunci George Simion, presedintele AUR, candideaza", a declarat George Simion, la Aleph News.

Seful AUR a mai vorbit si despre alte variante.

,,Dan Puric, candidat AUR la presedintia Romaniei, e un om cu care impartasim multe valori si e un apropiat al AUR. Cristian Tudor Popescu se ocupa numai de falsuri si de denigrari, dar Dan Puric este un om care are cei 4 piloni ideologici ai AUR: natiune, familie, credinta si libertate. Luam in calcul candidatii, diferite personalitati, in functie de scenarii, de contracandidati. Inclusiv George Simion, daca candideaza sefii de partide".

Nicio sansa insa pentru Mircea Geoana.

,,Exclus sa aiba vreo sansa Mircea Geoana. Pe Mircea Geoana l-as pune undeva ministru de Externe, ambasador, undeva intr-o zona de reprezentare publica sau fundraising. Am inteles ca a strans destul de multi bani cu aceasta posibila campanie", spune Simion.

Cat despre Nicolae Ciuca, seful AUR nu crede ca i se potriveste acest rol.

,,Nicolae Ciuca este o papusa implantata in fruntea PNL, nu i se potriveste acest rol. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, Ciolacu e mai nociv decat Ciuca, e distribuit intr-un rol care nu i se potriveste. Pare un om onest, sincer, dar incapabil sa conduca", a declarat Simion.

Comments