HOROSCOP 23 MARTIE. Gemenii isi rezolva problemele, Berbecii sunt nervosi

HOROSCOP 23

HOROSCOP 23 MARTIE. Gemenii isi rezolva problemele, Berbecii sunt nervosi

HOROSCOP 23 MARTIE. Ziua de azi se anunta plina de mister. Luna in Scorpion, Mercur retrograd in Pesti, unde il intalneste pe Neptun, aduc cu sine multe secrete pe care mai toata lumea vrea sa le tina departe de ochii celorlalti. Suspiciunile sunt la cote inalte si nu stii niciodata la ce sa te astepti. Totul pare incalcit si nesigur. Ce mai zi! Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

HOROSCOP 23 MARTIE. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea sa ai moralul scazut din cauza haosoului din jurul tau. Se pot inrautati relatiile cu ceilalti. Atentie, pastreaza-ti calmul si optimismul. Nu reactiona din impuls, ai putea face miscari gresite care sa-ti ingreuneze situatia.

HOROSCOP 23 MARTIE. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Pregateste-te pentru surprize de toate felurile. Este timpul sa-ti pui ordine in prioritati si sa actionezi pe baza noilor planuri. Ai incredere in tine si in abilitatile tale. Vei munci din greu si este indicat sa nu iti neglijezi sanatatea. Pastreaza putin timp si pentru odihna si relaxare.

HOROSCOP 23 MARTIE. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astrele sunt favorabile rezolvarii unor probleme care te deranjeaza de multa vreme, dar nu ai miscat niciun deget, pana acum, pentru a le remedia. Da-ti timp sa lei iei una cate una pentru a evita extenuarea. Nu te retrage in carapace, caci s-ar putea sa persisti si mai mult timp in aceasta situatie care nu-ti este deloc benefica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 

Comments