IN AFARA RINGULUI – Meci de box intre comandant si subordonat la Politia Sighetu Marmatiei

IN AFARA RINGULUI – Meci de box intre comandant si subordonat la Politia Sighetu Marmatiei

ÎN AFARA RINGULUI Săptămâna trecută, în cadrul Poliției Sighet a avut loc un eveniment oarecum sportiv care, din păcate, a trecut neobservat, poate și din cauza faptului că lumea aștepta cu sufletul la gură finala Campionatului European de Fotbal.
ÎN AFARA RINGULUI „Meciul de box” la care facem referire i-a avut ca protagoniști pe comandantul Poliției Sighet și pe un ofițer din subordine, derulându-se spontan chiar în sediul instituției.

Mai precis, șeful Poliției Sighet, domnul comisar B., într-un moment de foarte bună dispoziție, i-a promis ofițerului L. sprijin în vederea unei avansări pe o funcție importantă. Dar în ziua următoare, după ce și-a revenit din mahmureală, șeful a uitat de promisiune și l-a avansat în funcție pe altcineva, pe ofițerul T., despre care domnul L. zicea că a oferit mai mult… devotament.

Din păcate explicația între cei doi polițiști a survenit într-un moment cam nepotrivit, deoarece șeful tocmai servise ceva ca să se dreagă. Așa se face că omul s-a enervat și s-a apucat să-l bată pe L. la modul profesionist, întocmai cum a învățat pe vremuri, în tinerețe, la Școala de subofițeri de Miliție.

Adică, ne mai suportând reproșurile subordonatului, milițistul șef s-a ridicat brusc de pe scaun și i-a aplicat lui L. o lovitură prin surprindere, un croșeu de dreapta cu care l-a nimerit pe challenger la carotida stângă și l-a făcut K.O. din prima lovitură. Astfel domnul ofițer L. a pierdut dintr-un foc și meciul și horinca dată în avans, bașca – vorba lui Caragiale – onoarea nereperată.

Domnul L. și-a scos un certificat medical, dar deocamdată nu vorbește și nu mișcă nimeni nimic în front pentru că, după cum se știe, în astfel de instituții șefii au în totdeauna mari posibilități de a-i reduce pe oameni la tăcere prin… metode specifice.
Totul pentru ca despre întâmplare să nu se afle în presă. (sighet247.ro)

Comments