JOCURI DE NOROC - Tentativa de sinucidere din cauza pacanelelor

JOCURI DE NOROC - Tentativa de sinucidere din cauza pacanelelor

JOCURI DE NOROC  Problemele cu banii l-au determinat pe un tânăr din pitești să facă un gest necugetat. Un tânăr din Piteşti a avut o tentativă de sinucidere. Acesta a încercat să se spânzure după ce a pierdut o sumă mare de bani la păcănele. Din fericire cureaua cu care se agăţase s-a rupt.

Băiatul de nici 20 de ani a încercat să-şi pună capăt zilelor chiar în apartamentul în care locuia cu părinţii. Medicii care au ajuns la fața locului l-au preluat pe tânăr și l-au dus la urgență la spital, iar apoi la secția de psihiatrie a Spitalului Județean. Vecinii spun că tânărul este dependent de jocuri de noroc.

În urmă cu o săptămână, un alt tânăr s-a sinucis, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Constantin Panainte, un tânăr de 24 de ani, care abia învinsese lupta cu cancerul, și-a pus capăt zilelor. Bărbatul pare să-și fi pus foarte bine la punct planul, și-a cumpărat funia, și-a sunat prietenii pentru a-i auzi ultima oară, apoi s-a spânzurat de o salcie. Prietenii au fost șocați când au aflat de tragedie, mai ales că acesta tocmai reușise să se vindece de cancer și viața sa revenise la normal.

Constantin Panainte sau Costache, cum îi spuneau prietenii, originar din Pribești, comuna Codăiești fusese diagnosticat cu cancer încă de când era elev. El a luptat împotriva bolii și a reușit, în primă fază să o învingă. Apoi și-a reluat viața, și-a închiriat un apartament și și-a găsit o iubită. Verișoara tânărului, care îl susținuse foarte mult cât s-a luptat cu cancerul, se învinovățește pentru moartea acestuia. Ea susține că a fost sunată înainte de a-și pune capăt zilelor, însă nu a reușit să ajungă la timp la locul unde s-a spânzurat pentru a-l determina să se răzgândească. Când a ajuns era deja prea târziu, iar echipele de medici sosite nu au mai putut face nimic, scrie Vremeanoua.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments