Marcel Ciolacu: ,,Cand am pierdut un rand de alegeri, in acel moment voi pleca din functia de presed...

,,Cand am pierdut un rand de alegeri, in acel moment voi pleca din functia de presedinte al partidului. (...) E o democratie tanara in Romania, este pentru prima oara cand cele doua mari partide ale Romaniei au convenit un lucru si s-au tinut de el pana la capat. Din punctul meu de vedere am intrat intr-o democratie consolidata. Daca acest lucru s-a vazut intr-o coalitie, trebuie sa vada si in interiorul unor partide. Cum sa raman la partid daca am pierdut alegerile, ce sa le spun colegilor mei? La partid ramai cat castigi", a afirmat Marcel Ciolacu.

,,Nu trebuie sa fiu neaparat sef de partid sau prim-ministru sau ministru, trebuie sa fiu in echipa, daca are echipa nevoie de mine, si mai departe voi ramane la masa, ii voi ajuta. Totul e ciclic, nu exista urcus fara coboras. Nu am pretentii sa ma caute lumea peste cativa ani cum ma cauta acum", a precizat Marcel Ciolacu.

Intrebat daca s-ar intoarce ,,la covrigaria din Buzau", premierul a raspuns: ,,Am muncit de la 19 ani. Eu si familia mea avem din ce trai, nu suntem bogati, nu suntem saraci, ne permitem un concediu".

Comments