Mircea Rusu, autorul hitului "Omul bun si pomul copt", a ajuns la inchisoare

Mircea Rusu, autorul hitului "Omul bun si pomul copt", a ajuns la inchisoare

Curtea de Apel Targu Mures l-a condamnat pe Mircea Rus pentru savarsirea infractiunii de complicitate la delapidarea bugetului primariei, fiind vorba de circa o jumatate de milion de lei.

Potrivit portalului instantei, intrucat artistul a mai suferit o condamnare cu suspendare, pentru abuz in serviciu, Curtea de Apel Targu Mures a contopit cele doua pedepse, scrie Agerpres.

In acest sens, instanta a decis ca "aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani inchisoare, careia ii adauga un spor de un an, o luna si 10 zile inchisoare (reprezentand o treime din 3 ani si 4 luni inchisoare) si aplica inculpatului Mircea Rus pedeapsa principala rezultanta de 3 ani, o luna si 10 zile inchisoare, cu executare in detentie".

Sumele delapidate au fost descoperite in urma unor controale ale ANAF.In anii \"90, Mircea Rusu a vandut peste un milion de copii ale albumului cu cele mai cunoscute piese ale sale si a obtinut Discul de Aur. Succesul l-a facut sa-si autoimpuna o perioada de retragere din viata concertistica, pana in 2002, potrivit bestmusic.ro.

Comments