Miting neautorizat impotriva legii carantinarii si izolarii. Peste 1.000 de oameni s-au adunat in fata Guvernului. Jandarmeria a aplicat amenzi

Miting neautorizat impotriva legii

Miting neautorizat impotriva legii carantinarii si izolarii. Peste 1.000 de oameni s-au adunat in fa...


Chiar daca in timpul starii de alerta organizarea si desfasurarea de mitinguri sau demonostrati sunt interzise, peste 1.000 de oameni s-au strans, duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a protesta fata de legea carantinarii si izolarii persoanelor infectate cu noul coronavirus, care urmeaza sa fie dezbatuta luni in Senat.


Cei mai multi dintre cei prezenti nu poarta masti de protectie si nu pastreaza distanta fizica.


Protestatarii au venit cu steaguri tricolore si cu bannere.


Ministerul de Interne a detasat in zona numeroase dipozitive formate din politisti si jandarmi.


"Pana in prezent au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 16.500 de lei pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19", a anuntat Jandermeria Bucuresti.


Jandarmeria Bucuresti a remis si un comunicat pe facebook prin care indeamna oamenii sa fie responsabili: "In mediul online au fost anuntate mai multe evenimente prin care cetatenii sunt invitati sa participe la manifestatii publice.


Printre masurile de prevenire a raspandirii infectiilor cu SARS-CoV-2 se numara si aceea de interzicere a organizarii si desfasurarii de mitinguri, demonstratii sau orice alte intruniri in spatii deschise in perioada starii de alerta.


Pentru sanatatea dumneavoastra si protectia celorlalti cetateni, va recomandam sa nu participati si sa nu raspundeti la astfel de evenimente.


Jandarmeria Romana, cu siguranta, pentru fiecare!".


Miting impotriva legii carantinarii si izolarii. Peste 1.000 de oameni s-au adunat in fata Guvernului FOTO: Dumitru Angelescu

Comments