Momentul emotionant in care Danielle Aloni, femeia cu origini romanesti, si fiica ei de 5 ani ajung...


Zeci de oameni au iesit in strada pentru a le intampina pe Danielle Aloni si pe fiica acesteia Emilia, in varsta de 5 ani, la intoarcerea acasa, dupa ce au fost tinute ostatice in Fasia Gaza de catre militantii gruparii islamiste Hamas timp de 49 de zile, scrie The Times of Israel.


Oamenii s-au aliniat pe strada, fluturand steaguri israeliene si aplaudand, in timp ce de la sistemul de sonorizare se auzea cantecul ,,I'm Coming Home", in timp ce convoiul de masini care le insotea pe cele doua se apropia.


brvkvt hwbvt: dnial vamilih alvni mgievt leir ibnh - vmtqblvt em dglim vbhtrgwvt gdvlh ?@OrRavid | cilvm: lpi seip 27a? pic.twitter.com/AR2Ou9xjCK

-- hhdwvt - N12 (@N12News) November 26, 2023

Danielle Aloni si fiica ei au fost eliberate vineri, facand parte din primul grup de ostatici predati de gruparea Hamas.


bknish libnh - dnial vamilih alvni pic.twitter.com/46wmhxMKRM

-- liri bvrq wbit (@lirishavit) November 26, 2023

Ele se aflau in vizita la sora lui Danielle si la familia acesteia, in kibbutzul Nir Oz, pe 7 octombrie, cand au fost rapite in timpul asaltului militantilor Hamas asupra sudului Israelului.


Membrii familiei surorii lui Danielle - Sharon Aloni Cunio, in varsta de 33 de ani, si sotul ei, David Cunio, de 34 de ani, precum si fetitele lor care au doar 3 ani, gemenele Yuli si Emma - sunt inca tinuti ostatici in Fasia Gaza.


Danielle Aloni, in varsta de 45 de ani, are origini romanesti.


Foto: Profimedia Images


Urmareste pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informatii despre razboiul dintre Israel si Hamas


Comments