Romina Gingasu a dezvaluit cati bani primesc de Craciun angajatii de la Ferrari: ,,17.000 de euro pr...


Romina Gingasu, in varsta de 34 de ani, a dezvaluit ce prima de Craciun primesc angajatii de la Ferrari, fabrica sotului ei. Romanca este casatorita din anul 2021 cu Piero Ferrari, in varsta de 77 de ani, mostenitorul si patronul Ferrari.


Invitata la emisiunea de la Digi24, ,,In fata ta", Romina Gingasu a vorbit despre compania sotului ei, despre motivul pentru care a ales sa se casatoreasca cu un barbat cu 43 de ani mai in varsta, dar si despre prima colosala pe care angajatii Ferrari o primesc de Craciun.


,,Compania asta pentru mine e cea mai mare onoare care mi-a fost data. Cand intru in companie se simte ca fiecare persoana care lucreaza acolo isi lasa sufletul si viata in Ferrari. Toata lumea zambeste, e un cod de etica, e liniste, angajatii sunt fericiti.


,,Fiecare angajat o sa primeasca anul acesta 17.000 de euro prima de Craciun"


In 2016, cand am inceput relatia cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu pana la CEO primea o prima de Craciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public ca fiecare o sa primeasca anul acesta 17.000 de euro prima de Craciun. In functie de performanta companiei. Mi se pare frumos si corect. Sunt peste 5.000 de angajati", a declarat Romina Gingasu, potrivit digi24.ro.


Romanca a fost intrebata de ce sotul ei nu deschide o fabrica Ferrari in Romania, iar raspunsul Rominei nu a intarziat sa apara: ,,Nu are de ce, are o singura fabrica Ferrari in lume. Nu avem vanzari atat de multe in Romania. Ferrari a vandut anul acesta 13.000 de masini".


,,Iubirea n-are varsta"


Desi multi au criticat povestea lor de dragoste, din cauza diferentei de varsta dintre ei, Romina Gingasu a raspuns sincer atunci cand a fost intrebata de ce este cu un barbat in varsta de 77 de ani. ,,Pentru ca suntem foarte bine impreuna si iubirea n-are varsta."
,,Cand ai un milion n-ai nimic, cand ai 10 de atunci te poti considera bogat"


Sotia lui Piero Ferrari este de parere ca bogatia nu incepe de la un milion de euro. ,,Cand ai un milion n-ai nimic, cand ai 10 de atunci te poti considera bogat, cand ai 30 nu mai face diferenta intre 30 si 35", a declarat Romina.


Cat de bogata e Romina Gingasu, romanca de 34 de ani


Inainte de casatoria cu Piero Ferrari, care a avut loc in 2021 in Capri, Romina Gingasu lucra la o companie care vindea avioane private de lux. L-a cunoscut pe omul de afaceri chiar la munca, atunci cand incerca sa ii vanda un avion.


In ultimii ani, ea si-a schimbat domeniul de activitate. A renuntat la jobul la respectiva companie si a inceput sa investeasca in imobiliare, pana acum aproximativ 10 milioane de euro a alocat pentru proiecte rezidentiale, dupa cum scrie Forbes.


Unele dintre proprietati sunt in zona Floreasca si zona de nord din Bucuresti. Cea mai recenta achizitie facuta de Romina Gingasu e in valoare de doua milioane de euro, in zona Herastrau, unde a cumparat ultimele doua etaje ale unui imobil. ,,Pentru mine, Sapphire Herastrau este de departe cea mai practica cladire, in care exista terasa pentru fiecare camera de oaspeti si laundry room de 15 mp, separat, langa zona de lift", a spus ea pentru Forbes.


,,Fiind cetatean roman, consider ca am o datorie morala fata de tara mea"


Romina Gingasu e implicata si intr-un alt proiect rezidential din zona Pipera din Capitala. Dezvoltatorul construieste un cartier de vile. ,,Ma raportez la randamentul pe termen lung si intotdeauna achizitionez din faza de proiect. Nu inchiriez proprietatile, deoarece toate au o particularitate pe care doresc sa o pastrez sau sa o dezvolt", a mai explicat Romina Gingasu.


Desi poate investi oriunde in lume, ea a tinut neaparat sa aiba proprietati in tara ei natala. ,,A fost inca de la inceput prima alegere, fiind cetatean roman, consider ca am o datorie morala fata de tara mea si aceeasi datorie fata de plata TVA, de aceea achizitionez proprietati in nume propriu. Nu urmaresc sa intru in piata ca dezvoltator".


Comments