Nadia Comaneci, dupa ce Simona Halep s-a retras de la turneul din Portugalia: ,,Astept sa o vad la M...


Fosta mare gimnasta Nadia Comaneci, 62 de ani, a declarat sambata, 13 aprilie, ca se bucura pentru revenirea pe teren a Simonei Halep dupa suspendarea pentru dopaj.


,,Ma bucur foarte mult sa o revad pe teren pe Simona Halep. Este acolo unde isi doreste sa fie. Astept sa o vad jucand, probabil, la Madrid sau la Roland Garros", a spus Nadia Comaneci, potrivit Agerpres.


Marea campioana, care a obtinut de sapte ori nota 10 si a castigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal in 1976, a fost prezenta la conferinta de presa organizata cu ocazia tragerii la sorti a tabloului principal la turneul de tenis tiriac Open, care se va desfasura la Baza Sportiva Nastase/Marica din Bucuresti.


Halep a jucat un singur meci de la revenire


Aflata pe& locul 1143 WTA dupa absenta de un an si jumatate din circuit cauzata de& suspendarea pentru dopaj, redusa de TAS de la 4 ani la 9 luni, Simona Halep a primit un wild-card pentru turneul de tenis la Madrid, care va avea loc in perioada 23 aprilie-5 mai.


Dupa revenirea pe terenul de joc, Halep a participat doar la turneul de la Miami, din SUA, pe 19 martie, tot datorita unei invitatii a organizatorilor, si& a fost invinsa in primul tur de Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6. Apoi s-a retras din echipa de Fed Cup a Romaniei, dar si de la turneul din Portugalia.


Comments