O clujeanca a fost cautata aproape toata noaptea de aproape 100 de persoane, dupa ce a plecat de aca...


O femeie de 39 de ani din judetul Cluj, care a plecat de acasa spre o zona impadurita, pentru a ajunge la o manastire, a fost cautata aproape toata noaptea de vineri spre sambata, de circa 100 de persoane - politisti, jandarmi, salvamontisti si voluntari. Femeia, care purta doar o rochie si sosete in picioare cand a plecat de acasa, a fost gasita in conditii bune de sanatate, insa nu a putut explica din ce motive a plecat, relateaza News.ro.


Politistii au fost alertati de disparitia femeii vineri seara. Potrivit IPJ Cluj, o femeie in varsta de 39 de ani din localitatea Plopi, comuna Valea Ierii, a plecat de acasa, in jurul orei 18.00, inspre o zona impadurita din localitate, cu scopul de a ajunge la o manastire si nu a revenit.


La momentul plecarii, aceasta era imbracata cu o rochie fara maneci, de culoare bleumarin, cu motive florale de culoare gri, si purta doar sosete in picioare.


,,In urma sesizarii disparitiei femeii pe timp de noapte, in conditii de teren accidentat si de munte, s-au format cu operativitate echipe pentru cautarea acesteia, formate din politistii Serviciului de Investigatii Criminale, cei ai Politiei municipiului Turda-Sectia 9 Politie Rurala, jandarmi din cadrul IJJ Cluj, salvamontisti ai Serviciului Salvamont Cluj, voluntari din cadrul Asociatiei Medical International Rescue, Asociatia Caini de Salvare Transilvania, CERT Transilvania. De asemenea, au fost demarate eforturi pentru gasirea femeiii si sprijinirea misiunii si la nivelul localitatii, unde comunitatea si reprezentantii autoritatilor locale s-au alaturat cautarilor din padure", a aratat IPJ Cluj.


Astfel, pe timpul noptii aproximativ 100 de persoane au ,,periat" zona in care existau informatii ca s-ar fi aflat femeia, fiind utilizate inclusiv mijloace tehnice cu termoviziune.


,,Cautarile au fost oprite la ora 04.00 in aceasta dimineata si reluate la ora 09.00, la aproximativ o ora fiind gasita si femeia, in conditii bune de sanatate, insa pe fondul unor probleme de natura personala nu s-a putut stabili motivul plecarii", a mai transmis IPJ Cluj.


Comments