Perchezitii intr-un dosar de inselaciune si uz de fals, in Arad

Perchezitii intr-un dosar de inselaciune si

Perchezitii intr-un dosar de inselaciune si uz de fals, in Arad

,,Politistii S.I.C.E., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, au pus in executare 4 mandate de perchezitie domiciliara, dintre care unul la o entitate publica, si 3 mandate de aducere, intr-un dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si uz de fals", a transmis, vineri, IPJ Arad, intr-un comunicat de presa.

Sursa citata a precizat ca, din investigatiile efectuate, a reiesit ca, incepand cu anul 2009, prin folosirea de inscrisuri false, mai multe persoane ar fost intocmit dosare de pensionare pentru limita de varsta.

,,In urma activitatilor desfasurate de politisti, au fost ridicate mai multe inscrisuri cu valoare probatorie si sume de bani. La domiciliul uneia din persoanele cercetate, in localitatea Ghioroc, au fost gasite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor aproximativ 1.665 de litri de tuica si mai mult de 5.000 de litri de vin, urmand a se continua ceretarile si sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal, de produse din alcool peste limita prevazuta de lege, conform art. 452 lit. H, din Legea 227/2015, privind codul fiscal", a mai transmis sursa citata.

Cerectarile continua pentru stabilirea prejudiciului adus Casei Judetene de Pensii si luarea masurilor legale care se impun.

Comments