Razboi in Ucraina - Ziua 351 - Occidentul promite sustinere totala lui Zelenski pana la finalizarea...

UPDATE 06:30 Artileria rusa bombardeaza 6 comunitati din regiunea SumiArtileria rusa a tras asupra comunitatilor Krasnopillia, Bilopillia, Esman, Nova Sloboda, Yunakivka si Seredyna Buda folosind mortare si obuze, a informat administratia militara din regiune.

UPDATE 05:00 Trimisul Ucrainei la ONU il denunta pe Roger Waters drept ,,o alta caramida in zidul" propagandei de la MoscovaCofondatorul Pink Floyd, Roger Waters, s-a adresat Consiliului de Securitate al ONU la invitatia Rusiei pe 8 februarie, condamnand ca fiind ilegala invadarea Ucrainei de catre Moscova. El a adaugat, totusi, ca ,,nu a fost un eveniment neprovocat" si i-a condamnat pe ,,provocatori in cei mai puternici termeni posibil".

UPDATE 03:00 Zelenski: ,,Ucraina si Marea Britanie vor merge impreuna pana la victoria noastra comuna"Ucraina si Marea Britanie au semnat Declaratia de Unitate pe 8 februarie, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, adaugand ca cele doua tari devin ,,adevarati aliati" de acum.

UPDATE 02:00 Macron spune ca Ucraina ,,poate conta pe Franta pentru a castiga acest razboi."Presedintele francez Emmanuel Macron a promis, pe 8 februarie, in timp ce s-a intalnit cu presedintele Volodimir Zelenski si cancelarul german Olaf Scholz la Palatul Elysee din Paris, ca Franta va sprijini cu fermitate Ucraina in razboiul sau cu Rusia, pana la finalzarea acestuia.

Comments