Reteta savuroasa de fursecuri cu cocos. Un desert simplu, dar sofisticat

Reteta savuroasa de fursecuri cu cocos. Un desert simplu, dar sofisticat

Reteta savuroasa de fursecuri cu cocos. Un desert simplu, dar sofisticat

Fursecul cu cocos este un tip de cookie preparat din cocos maruntit si prajit, albusuri de ou, zahar si uneori faina. Ingredientele se amesteca pentru a forma un aluat lipicios, conturat in mici bile, date apoi la cuptor. Acestea capata o coaja galben-maronie la exterior, ramanand foarte fragede si compacte in interior.

Reteta savuroasa de fursecuri cu cocos pentru 30 de bucati

Desi este un fursec traditional cu cocos, aceasta reteta prezentata de Parade poate fi adaptata prin imbibarea aluatului in ciocolata.

Poti adauga si alte ingrediente ca nuci sau fructe pentru un plus de aroma si textura. Daca iubesti retetele fascinante de fursecuri, poti incerca si spectaculoasele fursecuri cu bezele roz si crema de ciocolata.

Alimente pe care trebuie sa le introduci in alimentatia ta daca ai peste 50 de ani. Vei vedea rezultatele in scurt timpIngrediente2 pungi de cocos maruntit dulce3 albusuri de oua mari1 cutie de lapte dulce condensat1 lingura extract de vanilie. Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 177 grade. Presara cocos uniform in doua straturi pe hartia de coacere. Prajeste-l pana capata o nuanta auriu-cafenie, intre 20 - 25 minute, amestecand de 2- 3 pentru a preveni arderea. Lasa la racit.

Leguma de sezon care are proprietati vindecatoare. Ajuta digestia si elimina pietrele de la rinichi. Beneficiile sale nu se opresc aici

Intre timp, bate albusurile de ou cu un mixer electric la viteza mediu-ridicata pana cand se formeaza varfuri tari.

Combina cocosul prajit, laptele si vanilia intr-un vas. Amesteca ingredientele impreuna cu o anumita aroma. De exemplu, daca optezi pentru lamaie si capsuni, adauga zeama de lamaie si pune gemul de capsuni de o parte.

Adauga albusurile de ou in mixtura de cocos. Cu mainile umezite formeaza in jur de 30 de bile de marimea unei mingi de golf sau chiar putin mai mari.

Aseaza-le in doua randuri pe foile de copt. Daca folosesti gem, cresteaza fiecare bila in mijloc cu degetul si pune in jur de o lingurita de gem in centrul fiecareia.

Citeste continuarea aici

Reteta de carne tocata de vita cu conopida. E simpla, economica si ideala pentru o dieta keto

Comments